the look of music

Днес прекарах целия ден на топло в къщи подсмърчайки и се сетих, че в блога ми още не съм сложил нищичко за една друга моя страст музиката, затова вече има и такава категория.
Само, че за един стар меломан като мен това никак не е достатъчно, затова реших да си пусна и нещо като личен Тop 5 с нещата, които са ме хванали здраво в момента. Е, както се вижда в момента съм на jazz вълна… всъщност едва ли някога ще липсва поне едно jazz заглавие в класацията ми. Доста се чудех дали да е Top 5 current или Top 5 ever, но в крайна сметка реших, че последното би било едно доста статично присъствие на много Marillion, Floyd, Rush, Keith Jarret… а и как за бога ще си избера любимия албум на Marillion, като само с тях мога да запълня първите (всичките) пет позиции.
Междувременно слушайки The Look of Love на Diana Krall съзрях със задоволство, че новият и албум The Girl In The Other Room ще се появи през април. Ура!

2 коментара за “the look of music”

  1. аз мисля, че това е проблем!

    имаш категории за „Love, Sex and Pleasures“, „Wine and Food“ и сега за музика. проблема е, че в тези „хедонистични“ категории имаш по един пост колкото да кажеш, че не е лошо и да ги има тези неща в живота.

    обаче виж за мисловната ти подложка (подлога) (think pad), за разни алфи и други букви има изобилие от постове ….

    не е хубава тази работа йовко, ама хич не е хубава….

  2. Въобще не си прав… Както виждаш темата музика от вчера набъбва 🙂
    А не съм много известен в еротичните разкази наистина, но имах и такива литературни опити навремето – така, че спести си предизвикателствата. Ще счупим имиджа на FSA 😉

Вашият коментар