The Nikonian eZine 34

Nikonians.org Излезе новият брой на електронното списание на сайта Nikonians.org. Тридесет и четвъртият брой на „The Nikonian“ може да бъде свален от обичайното място. Това е официалното издание на сайта, посветен на фотографията, феновете и фотографите, използващи Nikon.

Текущият брой съдържа интересни теми като географско маркиране на снимките, вглеждане в Nikon D40x, рефлектори и разсейватели за моделиране на светлината, както и други полезни материали. Списанието е напълно безплатно и дори не изисква регистрация за да бъде свалено и четено свободно от всички. Не е необходимо да си член на общността на сайта.

Спокойно може да го четат дори Канонци, но само след грижливо измиване на ръцете ;-P

P.S. А днес излязоха и цяла купчина нови компактни малки апаратчета от Nikon (aka сапунерки). Най-интересните от които са P50 и P5100.

3 коментара за “The Nikonian eZine 34”

  1. Това противопоставяне между Canon и Nikon от време на време ми е доста забавно. Чудя се дали по някое време да не си купя една сапунерка на Nikon и да се появя на някой пленер с нея и другите ми две такива – на Olympus и Canon съответно. Чудя се каква ли ще е реакцията на заклетите фенове. 🙂

Вашият коментар