Top 3 пожелания за рождения ден

Default Featured Image

Много благодаря на всички за пожеланията и поздравленията пристигнали вчера до мен по всевъзможни комуникационни канали и протоколи (включително тези на живо). А и днес продължават да пристигат… Много сте мили! Да ви се връщат двойно всички хубави думи! :-)

Три поздрава бяха особено забавни, затова реших да ги споделя… Вени е забелязал, че съм се родил един ден след деня на радиото и ден преди деня на победата, което много ме развесели. Не знам дали трябва да търся някаква символика в промеждутъка на тези две дати, но е добре да имаш подобни факти под ръка.

Другият поздрав е вече класика във фотографските среди, но досега никой не ми го беше засилвал по мой адрес – а именно… и повече по-светли обективи… Мерси, Пламене!

А третия беше в десятката, за което благодарностите са за Петър… Да ми побелеел лаптопа :-)

No comments

Leave a comment
 • Пфу, да побелеел! За тебе трябва да посивее, белите нещо… не могат да скачат, поне не и на висотата, която на теб ще ти е необходима :)

 • Аз си имам голям и можещ Mac. В добавка към него един малък ми е съвсем OK. Въпреки, че се носят слухове за алуминиеви MacBook-ци скоро…

 • честит рожден ден и от мен. аз също бих се присъединил към пожеланията за по-светлите обективи, и едно д3 на които да стоят по-стабилно :-P

 • Честито и от мен (на патерица). Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов :)

 • Ех, тези секси Мац(к)и … руси, та чак бели и дори платинени!

  Обади ми се като дойде пак време за автомивката!

  Утре в 6, по случай деня на Европа, с приятел потегляме на малък велопоход до Гърция и Турция. Ех, локум, ех, зетхин, ех, кебаб… дано и времето бъде безвалежно.

  Сега, когато рождения ти ден отмина, не забравяй ти самия да правиш подаръци на себе си; дали любов, дали хубави моменти, дали изпълнението на съкровена мечта – ти си знаеш най-добре какво е на сърцето ти :-)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>