Много благодаря на всички за пожеланията и поздравленията пристигнали вчера до мен по всевъзможни комуникационни канали и протоколи (включително тези на живо). А и днес продължават да пристигат… Много сте мили! Да ви се връщат двойно всички хубави думи! :-)

Три поздрава бяха особено забавни, затова реших да ги споделя… Вени е забелязал, че съм се родил един ден след деня на радиото и ден преди деня на победата, което много ме развесели. Не знам дали трябва да търся някаква символика в промеждутъка на тези две дати, но е добре да имаш подобни факти под ръка.

Другият поздрав е вече класика във фотографските среди, но досега никой не ми го беше засилвал по мой адрес – а именно… и повече по-светли обективи… Мерси, Пламене!

А третия беше в десятката, за което благодарностите са за Петър… Да ми побелеел лаптопа :-)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Пфу, да побелеел! За тебе трябва да посивее, белите нещо… не могат да скачат, поне не и на висотата, която на теб ще ти е необходима :)

  Отговор

 2. Аз си имам голям и можещ Mac. В добавка към него един малък ми е съвсем OK. Въпреки, че се носят слухове за алуминиеви MacBook-ци скоро…

  Отговор

 3. честит рожден ден и от мен. аз също бих се присъединил към пожеланията за по-светлите обективи, и едно д3 на които да стоят по-стабилно :-P

  Отговор

 4. Честито и от мен (на патерица). Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов :)

  Отговор

 5. ч. р. д. и от мен! За много снимки и усмивки!

  Отговор

 6. Ех, тези секси Мац(к)и … руси, та чак бели и дори платинени!

  Обади ми се като дойде пак време за автомивката!

  Утре в 6, по случай деня на Европа, с приятел потегляме на малък велопоход до Гърция и Турция. Ех, локум, ех, зетхин, ех, кебаб… дано и времето бъде безвалежно.

  Сега, когато рождения ти ден отмина, не забравяй ти самия да правиш подаръци на себе си; дали любов, дали хубави моменти, дали изпълнението на съкровена мечта – ти си знаеш най-добре какво е на сърцето ти :-)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо