Със събуждането днес, почти около обяд, се появи и мисълта, че днес е 13-ти и Водното момиче има рожден ден. Още снощи, когато в блога ми се появи schedule-натото от преди за днес стихотворение, си припомних за това, но оставих честитките за днес. Обадих и се още от леглото и си поговорихме малко, а след като затворих телефона се размислих, че и Лунното момиче е родено на 13-тия ден на един друг месец, запознахме се също на 13-ти, а точно днес се навършват 13 месеца оттогава. Цели четири тринадесетки…

Измъквайки се от завивките, реших да подменя downtime страницата на бившата си фотогалерия със статична страничка в блога си. Мисля, че засега няма да си правя нова галерия. Просто, когато събера няколко относително стойностни тематични снимки ще ги сглобявам някак в серия. Още не съм решил точно как. Но впечатление ми направи id-то на страницата, която написах – поредният номер, който следва – page_id=413 :) Четири тринадесетки ;)

P.S. page_id=413 повече не съществува…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Колко порядъчно си подрежда нещата случайността, не мислиш ли ;).

  Отговор

 2. За мен лично, проблемът никога не е бил в подадените знаци – проблемът идва винаги с въпроса за правилното им значение и смисъл :))))) Пожелавам ти успешно декодиране :)))))))))))))))))))))))

  Отговор

 3. Каква съдба? Каква случайност? Какви подадени знаци? Живота ни си зависи от всеки от нас! Всичко останало е просто наличие или липса на забавни съвпадения :)

  Отговор

 4. Да го кажем така – ако решиш да пътуваш, можеш да се заглеждаш по табелите, стрелките, картите, компас и каквото още те срещне като ресурс. И без тях, стига да вървиш достатъчно дълго и упорито, ще стигнеш, за където си тръгнал. Но ако умееш да разчиташ знаците по пътя си, ще ти е от полза. А животът ни зависи от множество избори, които правим по пътя си. И винаги има неща, които ни насочват – един от тези знаци е интуицията, а тя е безценна.
  Знаците са като low cost air company – пак стигаш до там, за където си се запътил, но на по-щадяща цена :))))))))))
  Което е най-филистерското опростяване на идеята за знаците, което можеше да се измисли. Срам, срам… :)))))))))

  Отговор

 5. Хм :)) Коелю цяла книга написа за това :) И ако не ги беше нарекъл поличби, а избор сигурно много повече щях да харесвам „Алхимикът“.

  Отговор

 6. Буквоед ;)
  Нали се занимаваш с отворен код – вземаш каквото ти е харесало от книгата и го компилираш така, както ти е удачно на теб ;)))), една добра идея не бива да бъде отхвърляна заради неодобрение на нейния източник (или терминология :)) В крайна сметка неговите идеи са СС лицензирани по самата си същност ;))

  Отговор

 7. Мда, патентите върху нея отдавна са изтекли по давност от няколко хилядолетия :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо