Try out

Try out

Напоследък музата ми за писане си е взела отпуск по болест… Нямам идея защо толкова отчаяно трудно съчинявам текстове… Може би защото не помня откога не съм си лягал преди 2 след полунощ. Лошото е, че това не означава, че съм свършил кой знае колко – и неефективността ми ме дразни. Уикендът също беше адски изтощителен.

И днес не успях да пусна тестова версия на Open XChange в къщи, въпреки че тази вечер вече имам Интернет. Благодаря, Жоро! А пък е кардинално важно да я пробвам скоро. Дано утре да смогна…

Днес посетих семинара на EWA за да видя какво ще предложи конкуренцията. А след това отскочих за малко и до НДК за Symantec Security Day. Нямам идея защо двете събития са се уцелили в един ден, но така или иначе не бях изненадан с революционни новини нито от едното нито от другото място.

Днес се опитах да намеря Zak, а и Marian от Linux magazine – Румъния, но и двамата нещо липсват… Нещо трудно и мудно започва тази седмица…

Май трябва да взема да се наспя, защото иначе кой знае колко време ще загубя в несъсредоточеност. Добре, че ще имам гости през уикенда в София, че иначе сигурно пак щях да направя двудневен работен маратон.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България