Утре

Утре е пресконференцията за OpenFest 2006 в „София Прес“ на Славянска. Поканени са всички журналисти, с изключение на тези от вестник Труд или изданията на КК „Труд“.

Според неотменима тригодишна традиция на този ден обикновено става пожар в Министерски съвет, убиват някого на улицата или всичко друго, което да отклони вниманието на медиите от OpenFest. Затова утре се пазете, ослушвайте се и се оглеждайте – да не кажете, че не съм ви предупредил.

Всъщност достатъчно черен хумор… Утре се задават много неща – критично-важни снимки с Весела, Тони, Боян и Мартин Микуш за презентацията на C3, която ще направим на OpenFest, участие в „12+3“ по Хоризонт, а вечерта среща с Joi Ito

Ама че ден се задава… Добре, че си взех ден отпуска…

P.S. Я, това се пада публикация номер 1000 в този блог…

6 мнения за “Утре”

  1. само кажи и идвам да ти нося статива и раницата за снимките!

    успех утре. ще публикуваш после репортаж за събитието и личните ти впечатления, надявам се!

  2. Не знам дали е тук мястото но ще е хубаво да направите Мр3 подкаст на срещата с Джоичи Ито, защото е по удобен за сваляне от видеотата, за тези , които няма да можем да дойдем.

  3. Георги, аз физически нямам с какво да го запиша, а и не съм организатор, а само посланник на новината и ще присъствам като най-обикновен гост…

Вашият коментар