Нека е пълна с повече надежда и вяра в бъдещето, с повече увереност в доброто начало, с повече доверие в самите нас. Нека добрите хора не се срамуват да показват добротата си. Нека сме повече себе си и по-малко черупките си. Нека всеки направи нещо за някого до себе си и дните ни да бъдат по-светли, нощите ни по-топли, а ежедневието ни по-усмихнато! Нека нито за минута не забравяме, че преди всичко сме създадени да бъдем хора.

Честита Нова година! С много сбъднати мечти и усмивки! И много любов!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. И нека да бъдем хора един с друг!
  Успешна Нова Година!

  Отговор

 2. Честита и успешна нова година и от мен.

  Отговор

 3. Благодаря, Силвина!

  Да ти се връща :)

  Отговор

 4. Вили Димитров 3 януари 2005 в 21:50

  ЧНГ Бъди жив и здрав, много ми допада всичко което чета в блога. Желая ти успех!!! Така и не успях да си инсталирам кирилица на RH9. Но здраве да е някога ще стане, когато имам повече време.

  Отговор

 5. Ами точно при Red Hat 9 и последвалите Fedora Core 1, 2 и 3 просто нищо не е нужно за да си инсталираш кирилица. Всичко, което е нужно е просто да добавиш поддръжка на български по време на инсталация. В резултат получаваш перфектно кирилизирана система (unicode encoding), единственото което евентуално си струва да се направи е може би да се добавят шрифтове.

  Благодаря за пожеланията :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо