Имаше едно време едни вокално-инструментални групи (мда сега ги наричаме групи, банди и т.н.). Съкратено се пишеха ВИГ. Мда – едно време Сигнал бяха именно ВИГ „Сигнал“ или ВИГ „Диана Експрес“.

Пейо, нещо се е смахнал. Няма ли кой да го вразуми този човек? Главата му напоследък ражда идеи, които сериозно могат да застрашат социалния мир в столицата, че и извън нея. Както и популацията на птичките и пчеличките в национален мащаб.

Цял ден ме уговаря да пеем – абсолютно сериозно – започнал е да подбира песните. И записите да разпространяваме под Creative Commons. Според мен никой (дори и в момент на тотална загуба на контрол над въображението си) не може дори да си представи катаклизмите, които може да предизвика пеенето ни.

Обещавам да направя всичко възможно никога нищо да не чуете от ВИГ „ПИЙ“. (ПИЙ е акроним от Пейо – Илойшъс – Йовко). Най-малкото, защото е добре да предпазим половин София от изселване.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Има едно лечение… Запишете се един път как пеете, и се чуйте :) Мисля, че това ще го откаже :)

  Отговор

 2. Maniax, задължен съм ти за идеята, и на мен ми мина през ума, но мисля, че няма да помогне. Той ИСКА да прави записи!!

  Отговор

 3. Той пее много хубаво, ако искаш да знаеш :)

  Отговор

 4. Аааа, ето защо Пейо ходеше по петите на Яна за онзи текст… Ще има „Ела, моме, ела, душо, да повечераме“! Интересно, интересно, искам да чуя :)

  Отговор

 5. Хриси, може и така да е… Все пак се казва Пейо ;-) Но защо аз, защо аз…

  Отговор

 6. Йовко, виж как хубаво всичко си си изпял. Как да ти повярвам, че не можеш?

  Отговор

 7. Имам ексклузивно предложение: да съберем с творческа цел Турин (Ясен) и Случайна (Жоржета), които да образуват ВИГ „ЯЖ“, та да има конкуренция на ВИГ „ПИЙ“. И който спечели, черпи слушателите… според името си ;-))))

  Отговор

 8. Муахахахаха! Алекс, май все пак съм те впечталила с изпълнението на „Soldier of fortune“ след три топки сладолед :) Жалко че не меоставихте да ви попея Бони Тейлър :(

  Отговор

Ако искате да споделите нещо