Vote

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Не ми пука в случая

  ТРЯБВА да ти пука! Такива „стари дами“ дадоха пак управленския вот на БСП.

  Законът е категоричен: за нарушаване на конституционният таен вот, глобата е до 2000 лв!

  Сутринта откровено заплашваха по радиото, че този който си снимал бюлетината (неговата си!!) щели да го глобяват до 2000 лв! Простаци и говеда, свикнали да управляват с остена и топора!

 2. Като гледам резултатите мисля, че точно идните дни ще видим кой с кого е пил и ял на една маса (тайно или явно)…

 3. Koмунисти и фашисти в парламента демек ^2 фашисти в парламента, жална ни майка. Дончо, там при вас дали няма да се намери едно място за BSD специалист или абсурдите се слуват само в България?

 4. Когато пък аз отидох да гласувам, попитах по какъв начин се сгъва бюлетината, защото преди това бях чула, че начинът бил особено сложен. При това служителката „любезно“ ми предложи да й я занеса отворена, като тя щяла да ми я сгъне. Наложи се да повторя въпроса си три пъти, преди да ми обясни начина на сгъване, който изобщо не се оказа толкова труден.

 5. Аз само да кажа, че доста политически (и някои цветущи) коментари изтрих днес от блога си… Не заради друго, ама… Аз имам точно толкова отношение към изборите, колкото всеки от вас. А това си е моя блог и не искам да го хлепам с политика…

  Има специализирани форуми по темата ;-)

 6. @Стоян: Стояне, точно аз където съм си мисля, че BSD специалист няма да вирее. Но Дания е известна с големия процент на използване на свободен софтуер – не само в частния бизнес, но и доста в държавния апарат. Така че – запвовядай! Поне ще има с кой да си пием датската картофена ракия (щото българските ще свършват прекалено бързо…)

  Колкото до новата политическа обстановка: мога да кажа, че сега съм дваж по-благодарен на близките мои приятели, които тогава ми казаха „отивай, ни за миг не се замисляй дали да заминеш!“…

 7. фашисти? това в кой вестник го прочетохте?
  а комунисти? това пък въобще не е на място според мен…

 8. Йовко, те хората (НДСВ) гласове купуват, ти че те препращали по списъците се тюхкаш… Сякаш никога не си имал работа с родната ни „администрация“. Проблемите – всички ги знаем. Мене ми стана отвратително по едно време един мой познат като се похвали как е взел 10 лева за това, че е гласувал. Отвратително ми стана от идеята, че някой може да дава пари за да купува гласовете така нагло… Напомня ми на „Бай Ганьо на избори“.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: