X-R@Y

Тази работна седмица и без това е кратка, а понеже все не ми се получава с отпуските, реших с изключение на вторника да не влизам в офиса. И понеже освен работата, другите две теми за идните няколко дни са само фотография и музика, се случи така, че ги комбинирах и започнах понеделника с фотосесия в Sofia Live Club на група много талантливи момчета, които се наричат X-R@Y и правят страхотна музика. Бандата (дори когато свири кавъри) има уникален и оригинален почерк, който няма как да бъде сбъркан, ако веднъж ги чуеш.

И както преди малко писах на момичето, което се занимава с PR на групата – днес по едно време предпочитах да ги слушам вместо да снимам.

Повече за тях има на новия им сайт xray.bg и в MySpace. Свирят на живо в клубовете из София и страната, а ето и едно тяхно зашеметяващо изпълнение:

Успех, момчета! За мен беше удоволствие! Гери, благодаря за доверието!

3 коментара за “X-R@Y”

  1. На мен ли само така ми се струва или снимките са леко мазни и като разфокусирани?

    Йовко май пак си си играл с механичните обективи 🙂
    Иначе светлината е много хубава, а и момчетата са доста добри наистина 🙂

  2. Ако имаш наум първата – прав си… реално това е серия от снимки, в които момчетата са разместени и винаги само един от тях е на фокус, а другите не са. Извадена от контекста самостоятелната снимка не го разказва така… Май и от resize-а има лек блър, защото напоследък избягвам да изострям допълнително.

    Иначе и за другото си прав – механичните обективи са на въоръжение при мен…

Вашият коментар