Z-Rock rocks

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Да, знам! Онзи радиоъгъл е много подозрителен… И все пак – аз обичам рок. И пред алтернативата да слушам CHR-радиата на Гергов или Райчев, предпочитам рок-радио щом няма как да не е от тях двамата.

 2. Слушам рок. И хард. Но ТАНГРА не я изтраях. Редица причини, но най-съществената беше, че толкова псувни и простотии (да, точно простотии) не бях слушал скоро в ефир.

  Явно на хората им прави кеф (но не и чест) да показват колко могат да псуват, защото радиото не е ефирно и дебелите тумбаци не го слушат. Явно, само че мен това пък ме дразни. И да вземат да ме поздравяват с „добър вечер, к** и х**“ (не беше същото, но беше нещо подобно) от каквото и да е радио предаване… ами тогава просто им казвам „айде ***** си *****“ и превключвам на друг предавател.ком.

  Иначе музиката, която пускат, я бива! Жалко, че са толкова недалновидни.

  Не желая да стартирам флейм, просто моите 5 €цента.

 3. И аз си бях нагласил радиото в колата преди време на Z-rock, но бързо го махнах, просто защото няколко седмици вървят само реклами. Тъкмо чуеш първите тонове на някоя любима песен и я прекъсват за да се саморекламират :-)

 4. Някои от новите предавания на Тангра са неприятни… сега първо им гледам програмата за да знам кога да НЕ слушам радиото.
  Дано Z-Rock направят нещо, което да се задържи в ефира…

 5. Аз пък си мисля, че рокът е точно това – да провокира (дори и с тези простотии) и да бъде груб и против ценностите. Т.е. харесва ми тангра, защото определено има мнооого собствен имидж и характер. Това което липсва на почти всички други радиа.

 6. Най-после да се появи станция, която наистина си струва… превърнаха Романтика и Атлантик в чалготеки, а сега ми пускат Дони по Мила Голд :Х Z-Rock е добре дошла промяна :))

 7. Въобще не може да става и дума за сравнение между ТАНГРА МЕГА РОК и Z-Rock. По Тангра можеш да чуеш всичко: най-новите хитове, най-старите хитове, най-новата брит музика, всяка седмица има поне едно интервю с някоя РОК ЗВЕЗДА, имат разнообразни предавания и уникални водещи.
  ДОНЧО, чудно какво и кога си слушал и жалко, защото изпускаш страхотна музика.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: