(2:21:06 PM) Luchko: бе гледам те, че много четеш за Mac като цяло… за това питам дали не си горд притежател на някоя от играчките им.
(2:21:37 PM) Luchko: тоест, споделените статии в Google Reader :-) това имам предвид
(2:23:07 PM) yovko: да, аз с Apple II проходих в света на IT-то
(2:23:20 PM) yovko: старата любов ръжда не хваща :-)
(2:23:43 PM) Luchko: хехе :-) не хваща, да.
(2:24:11 PM) yovko: жените открих доста по-късно от Apple :-)
(2:24:58 PM) yovko: най-напред открих фотографията, после компютрите, жените са чак третата ми страст – и това хич не ги кефи :-)
(2:25:15 PM) Luchko: хехех
(2:25:23 PM) Luchko: а без кое от трите наистина не можеш?
(2:25:51 PM) Luchko: т.е. ако трябва да се лишиш от едното.. кое ще е то?
(2:27:40 PM) yovko: ох…
(2:27:46 PM) yovko: не мога… не знам…
(2:28:00 PM) yovko: абе без жени не мога – поне не твърде дълго :-)
(2:28:44 PM) yovko: мисля, че компютрите бих жертвал най-лесно… ама то днешната фотография без компютри – не виждам как мога да ги отделя
(2:29:25 PM) Luchko: освен ако не се занимаваш с химии – не можеш ;-) зависими са, доста, да.
(2:30:05 PM) yovko: абе след 50-60 годишна възраст може и да откажа жените :P

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. ### (2:30:05 PM) yovko: абе след 50-60 годишна възраст може и да откажа жените :P

  Няма отказване от жените. От компютрите няма да има как. Споделям опит.
  Може би да се готвиш за раздяла с фотографията ? :-)

  Отговор

 2. Неееееееееееееееее!

  Отговор

 3. А пък химиците са измислили как да не откажеш жените до сетния си час :)
  Може да си като дядото на приятелката – с любовница – и причината на смъртта да са любовните медикаменти :)

  Отговор

 4. Неясно защо тоя разговор ми напомня малко любимия лаф на един бивш приятел, by the way- компютерджия, че по-тежко от бутилка не вдигал и на по-високо от жена не се качвал, който в същото време на друго освен на ПЦ-то си не тренираше :-))
  Е, убихте ме! И от к’ъв зор трябва да се лишава човек от някоя от крастите си? То животът си е така и така коктейл от всеъзможни комбинации :-) Не че ми съм сполучвала досега да комбинирам половинката с другите си красти като скитни не само по планини, литература, фотография, кино т.н., ма все пак на теория не би трябвало да е изключено… Човек като погледне Мишел и Ани, и направо го избива на оптимизъм :-)

  Отговор

 5. Какво „нееее..“ най-лесно – раздаваш си джажите и забравяш за фотографията :-)

  Отговор

 6. И пари ще спестя даже, нали? За да има повече за жени… Баси… а аз си мислех, че сте приятели!!

  Отговор

 7. Защо пък трябва да се отказваш от нещо? Може просто да промениш „дозировката“. Ако нещо ти идва в повече го намаляш за сметка на друго. Като отмине периода променяш рецептата.

  В момента при мен дозировката е 80% компютри :)

  Отговор

 8. Браво, младежи! Без жени! А кой ще ви носи сандвичи пред компютрите, когато станете стари и немощни? :Р

  Отговор

 9. Докато станем стари и немощни, ще измислят периферни устройства, които ще могат да чистят, готвят, правят кафе и много други. Май домакина ни това чака.. :-)

  Отговор

 10. Евала, супер перспектива! Очакваме с нетърпение това време на мъжка еманципация от женската домакинщина. :-) По отношение на естетически потребности и полови сърбежи така и така сте вече доволно еманципирани – нужда от реална жена май няма – обикновено ви стига чифта крака до сливиците, качени на 12 сантиметров ток, случайно срещнати на улицата, и приятелска компания, с която да се сподели и раздуе… Абе няма лошо, тъкмо и ние жените ще се куртулисаме най-сетне от мъжки мрънкания, че колкото ни файдата, толкова ни белята! :-))

  За да не звуча про-женски, трябва да призная, че и ние не сме по-цвете :-))) Днес пищим, че сме пренебрегнати от любимия, а след има-няма 10-20 години ще мъкнем сандвичи на синчето пред компютъра, което повече заляга над клавиатурата, отколкото над реални неща :-) Ех тая женска шизофрения :-)) Толкова за еманципацията на половете един от друг :-)

  Отговор

 11. Само не стоплих какво и е нереалното на мацката от улицата с 12-сантиметровия ток? Ама както и да е… Каква беше темата… къде отидоха коментарите… Май жегите не ви се отразяват добре ;-P

  Отговор

 12. Хм, технически си прав за реалността. Че и анонимните два крака са реалност – така е, но друга. Ако едната реалност си е твойта, другата е обективната, дето огрява всички, ма има навика персонално хич не те топли. Разликата е в начина на употреба :-)))
  Айде млъквам, че ще ме обвиниш в цинизъм. Излизам да проверя какви са пък чак толкова жегите…

  Отговор

Ако искате да споделите нещо