2 седмици, 3 дни и 17 часа

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Отдавна чакам тази публикация. Голямо браво за смелостта, гоненето на мечти и непримиримостта с Матрицата.
  It’s time to kick some ass! ;-)

 2. Ей, успех и от мен – познавам ви и двамата със Здравко и наистина желая да успеете, най-малкото заради настойчивостта, с която преследвате мечтите си.

 3. Успех и от мен. Моето виждане е, че си взел много правилно решение. Възможността да работиш за себе си и по нещо лично, винаги е в пъти по вдихновяващо. Със сигурност е по-рисково и по-диво в сравнение с която и да е корпорация, но пък и те кара да се чувстваш истински жив! Поне мен.

  п.с. аз май бях на този първи опън фест. Тогава точно се увличах по Линукс и едно такова събитие, мисля, ми се отрази доста добре. Надъхващо дори.

 4. Най-искрено ти желая успех, Йовко!! :-)

  Следвай мечтите си – това е важно! Ако успееш сега – прекрасно; ако не – ще опиташ пак! Но се надявам да успееш!

  Поздрави!

 5. Знам отлично какво имаш предвид.

  Няма много смисъл от подобен коментар, но си го позволявам, само за да ти кажа, че ме зарадва безкрайно в помеделник сутрин. Хората, които просто ставаме и си тръгваме от сигурното, за да последваме някоя мечта (която може да се окаже само спирка по път, който в началото дори не си виждал), ставаме все по-малко.

  Хубаво ми е да чета/научавам за такива неща. Поне от време на време.

 6. Попътен вятър !

  и си спомням преди години един приятел актьор-фотограф, беше написал под статуса си във фотофорума: „който не си харесва живота се отдава на кариера“ … нещо такова :) може да не съм абсолютно точен в цитата!

  дежа ву – написаното. Ражда усмивки- ветрове!

 7. Поздравления за смелото решение! Шапка свалям на хора като теб – решени да живеят по свой собствен начин, а по наложения. Желая ти много късмет и да ти върви по-вода! Хора като теб са рядко срещано явление, още повече хора, чийто блогове заслужават времето на сутрешното ми кафе :)

  Продължавай все така!

  Just another fan :)

 8. Скоро четох, че една компания, чийто основен бизнес е отворения код, е на път да стане първата компания с милиард ревеню. Пожелавам ти след някоя година и Опънинтегра да бъде обсъждана в същия аспект!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: