Ashes and Snow – поезия за очите и…

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Радвам се, че споделих Ashes and Snow с теб, а от тук и с още хора! Наистина рядко изживяване е този час и половина в сепия – интимно, духовно, утоляващо жаждата на сетивата за естетична емоция…

    Днес в неделния следобед гледах пресконференцията на Никита Михалков, който риторично попита: „Какви ли щяхме да сме сега ние ако Микеланджело беше общувал с SMS-и?“.

    Е, гледайки Ashes and Snow ще забравите за GSM-ите си!
    Насладитись!

  2. Според мен филмът надминава всичко на Рон Фрике и Годфри Реджио. За пръв път външен фактор, различен от псилоцибните гъби, ме вкара в такова изменено състояние на съзнанието.
    Всеки път, когато успея да изляза от главата си и да се слея със света, времето се забавя точно като във филма, детайлите се превръщат в галактики, преливането на нещата е спонтанно, няма контрасти и противоречия, отново съм всичко.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: