BVI Photo Video

BVI Photo Video

Преди известно време попаднах на BVIPhotoVideo.com – български online магазин за фото и видео оборудване, както говори и името му. Това, което ми направи впечатление още на пръв поглед бе една съществена разлика с други подобни проекти, а именно, че освен каталога с продуктите, важно място от сайта е заделено за ревюта, статии и сравнения между различни продукти. При това написани с нужния респект към всеки производител и от гледната точка на запаления фотограф, който би пазарувал в подобен сайт.

В края на мината седмица точно преди да тръгна на един кратък фотографски уикенд се оказа, че ми липсва един резервен комплект батерии и реших да пробвам BVIPhotoVideo.com – още повече, че сайта продава батерии с малък саморазряд Imedion, които аз като почитател на Sanyo Eneloop отдавна исках да пробвам. Между другото на сайта вече има публикувано сравнение между двата бранда. Много свежа идея е като браузваш някой продукт, долу да има освен стандартната информация за него и такава за сходни, конкурентни продукти и сравнения помежду им. Това е удобството на online shoping-а и е странно, че много сайтове с претенции все още не правят това.

Батериите дойдоха още на следващата сутрин, опаковани прекрасно и вътре в прозрачно пликче намерих фактурата си, красива и стилна гаранционна карта с холограмен стикер и малък флаер на сайта. Изключително приятно бях изненадан от това, макар поръчката ми да бе само за един комплект батерии. Дреболия е на пръв поглед, няма особено значение дали гаранционната карта е обикновен лист хартия или е луксозна, както е тази на bviphotovideo.com, но всъщност разликата е в отношението… Веднага виждаш, че това е сайт и бизнес правен с мерак, стил и отношение към клиента. Пожелавам си все по-често да съм клиент на именно такива проекти, а на BVI Photo Video да продължават все така и да им се множат клиентите, защото просто има защо!

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България