Докато убеждаваше всички, че продължението на договорът с Майкрософт ще бъде решение на това правителство, всъщност министър Калчев трябва да е знаел, че вече го е бил подновил още през септември миналата година, според днешният отговор на новият министър на ДА Николай Василев пред Парламента:

http://portal.bg/news.php?cat=main&read=20051609002

Новият договор бил за $22 млн. долара!!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Явор Атанасов 17 септември 2005 в 10:21

  Това си е откровенна лъжа от политик. В нормална държава това би означавало край на политическата му кариера.

  Отговор

 2. Каква политическа кариера??? Според мен това си е за подвеждане под съдебна отговорност!!! Но мечтите са хубаво нещо а и странно защо съм скептично настроен, че в законите ни изобщо се предвижда наказание за доказана лъжа от парламентарната трибуна … може би защото Цветелин Кънчев след като изкара не знам колко време в пандиза отново е в парламента.

  Отговор

 3. Ааа да, ако имаше подобна санкция парламента трябва да го затворят … тука следват благословии за всички „почтенни депутати и държавници“, които ще си запазя за мен, че блога на Йовко все пак не е отдушник.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо