Communications breakdown

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Съвсем правилно. Аз съм на една крачка да сторя същото. Просто твърде много networking не е здравословно. И губи ужасно много време, което може да се употреби за по-приятни офлайн занимания :)

 2. Facebook имат отчайващ privacy policy, и ще става по-лошо. Поздравления за решението!

  А за комуникационният шум моето решение е тотален игнор на всичко – ако е толкова важно, ще те плесне по челото, ако не е – просто не е :)

  Тази стратегия става и за следене на бъгове в софтуер. Доста голяма фирма шеговито обясняваше как нямали бъг тракер, просто ако потребителите постоянно ги заливали с писма да оправят нещо, в крайна сметка то изплувало отгоре и те го оправяли :)

 3. За съжаление колкото и да ми се иска и на мен да разкарам icq не виждам как ще стане скоро… Същото и за facebook. Че дори и skype. Завиждам ти благородно :)

 4. Както отбелязах преди време:
  … This ain’t no technological breakdown
  Oh no, this is the road to hell … и то не някакъв с казани а вътрешен, от ден на ден, все повече си мисля, че няма смисъл…
  а и GGG ужасно много ми прилича на 666 :) -> шегувам се… май… може би…

 5. Преди месец, ядосана, си махнах кю-то и нищо ми няма, жива, здрава. На скайпа съм си забравила паролата… И пак нищо ми няма :) Вече използвам само Google Talk и то рядко. И нищо ми няма, повтарям: никой не ми липсва. Близките ми хора ме търсят по телефона. А много отдавна не вдигам на непознати номера… Не знам дали е по-прaвилният избор, но знам, че се чувствам добре :) А това е важното.

 6. Прекарвай повече време в себе си и по-малко в режим „реакция“. Прекаленото ангажиране с реакции към света уморява, човек губи себе си и творческото си аз. Светът няма да се срути ако поне за известно време му отделяш по-малко внимание :)

 7. Капсулирането в себе си… не знам. Навярно е на приливи и отливи. Като проект open source. Работа, работа, работа, докато се измести от нещо друго по интересно за момента. И спиралата се върти…
  ПП Апропо, какво стана с narodnabiblioteka.info? Нещо не отговаря…

 8. Библиотеката си е на място, само щях да дарявам книги, а от админа ни вест ни кост. Жив ли е този младеж? Да не е влюбен?

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: