Хакери на човешките души

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Попаднах на страницата ти или т.нар. блог съвсем случайно. Четох само непрофесионалните ти лични писания, защото ми хареса начина. Сега разбирам за „неиздадени разкази“ и аз питам „Защо?“.

  2. Благодаря ти, Рончо!

    И приемам забележката за барикадата – приеми, че е използвана с достатъчно метафорично значение. Преградите са нещо, което предпочитам да руша, а не да градя… Пък и е по-хакерски… в онзи смисъл ;)

  3. Здравей Йовко
    Искам да знаеш, че съжалявам дето нямаше време да си поприказваме повече. Хареса ми твоята компания и макар да има въпроси, по които сме на различно мнение, намирам, че ще защитавам твоята откритост, когато ми се отдаде възможност.
    ps. Не те съветвам да градиш барикади от формални качества каквито са езиците [за програмиране] или даже професиите на хората :)

  4. След като се порових в интернет за "Хакерски фрази" случаино google ме метна тук. Харесва ми разказът ти :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: