Хамбарът

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. страхотно.
  дано да успея да гледам такова представление.
  справил си се доста добре с фотографиите и предаването на атмосферата. много ми харесаха сенките, които се хвърлят на снимките. изобщо – добра работа! :)
  няма от откажем и отделна секция на фото.йовко.нет с повечко снимки.
  (челната снимка бих я клъцнал точно около сантим и нещо отляво. да скрие рамката на това, което прилича на врата).

 2. Не е врата – греда е… Там навсякъде има такива. Но ако я махна свещите слизат много надолу и края на снимката опира в гърба/рамото на Божо. А и така държи композицията отворена и разхвърляна, което е част от стила на мястото. Мога да я залича и с post-processing като клонирам стената, така че просто да няма греда, без да режа снимката ама…

  Пък и честно казано не си падам по перфектни симетрии ;-)

 3. Йовко, на първо място много, много ти благодаря за прекрасната работа! Фотографиите са повече от добри и някак знаех, че ще се получат и много се радвам, че прие предизвикателството :). Благодарим ти, Йовко!

  Относно проекта, режисъор е Петър Стойчев, добре познат в България и извън нея ;), много добър професионалист, изключително интелигентен и интересен режисьор.

 4. Мда, това е име, което пропуснах горе в текста, но понеже човека го нямаше тези два дни и не се осмелих да пиша за него. Мерси за добавката! :-)

 5. Тази вечер слушах интервю на Весела Казакова по „Джамбуре“ на ДАРИК.

  Звучеше… невероятно :). Завиждам ти за досковането до такъв човек, още повече че изглеждаше (и звучеше) земно и непринудено!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: