Искам

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Ако искате да споделите нещо

 1. О, и аз нарочно пропускам Париж от толкова време поради същите липси :)
  Много красив текст!

 2. +1 Поздравления за текста!
  „Виена може да се усмихва, просто го прави много рядко… ”
  “Metropolis watches and thoughtfully smiles… ”

 3. Впечатлена съм от блога. Когато го открих преди два дена прекарах обедната си почивка пред компютъра, четейки текстовете. Много е приятно да срещнеш нормални човешки емоции и преживявания. Изпращам като поздрав към този текст едно видео на танцьори на аржентинско танго с много приятно изпълнение като танц и музика. Мисля, че е подходящо в случая:
  http://www.youtube.com/watch?v=ocrFY-ZPd7w&feature=related
  Хубава събота от мен!

 4. Отдавна чета блога ти. Голям фен съм. Но с това есе ме провокира за първи път да пиша коментар… Направо ми затрудни дишането… толкова обикновено и красиво е написано, че те кара да наистина да мечтаеш за любим човек. Поздравления!

 5. Аз няма да се повтарям, колко е хубав текста, но искам да ти кажа само, че докато се появи жената, която чакаш не е необходимо да отлагаш пътуванията, за които пишеш. Всяко пътуване ти добява нещо към самия теб , обагатява те. А и всяко състояние на човек е различно във времето. Посещавайки едно и също място в различни моменти от живота си, човек винаги има какво да преоткрие. Най-трудно е да свикнем да се наслаждаваме и да изживяваме всеки миг от живота. Когато се научиш на това разбираш колко е ценно. :)

Read Next

Sliding Sidebar