Moonlight Dream

Default Featured Image

Чувал съм, че жените като правят важна крачка в живота си или поемат към ново начало, сменят прическите си. Явно блогърите си сменят дизайн template-а (или поне аз). Интересно жените-блогърки какво правят… прическата или дизайна – това би отговорило на въпроса дали са повече жени или повече блогърки… ;-)

Шегувам се, разбира се… От време на време малка промяна не е излишна, а и съм съблазнен да опитам новата функционалност на WordPress 2.1 със псевдостатична начална страница пред блога като такъв. Още повече занапред ще имам нужда от показ и публикация на повече неща от Вечния, Безсмъртния и Непобедимия The Loop.

С други думи това не е миграцията, тя предстои – това е новата тема, върху която искам да я направя. Нарекох я Moonlight Dream, защото от една страна понякога си падам да пазя традицията, а от друга е време за нови мечти… Темата в различните си елементи е инспирирана от множество блогове, които чета и ми харесват освен като съдържание и като естетичен външен вид. Моите си любими компоненти, наследени от предишните ми теми и най-вече от Moonlight Relax, разбира се остават на въоръжение.

С новата тема сменям от днес и версията на Creative Commons договора за употреба, под който публикувам нещата си тук, с новата CC-BY 3.0.

13 коментара

Leave a comment
 • На мен ми харесва – поздрави :-)
  И още ми хареса това с написаното на същия ден – ама толкова много ли си писал тогава? ;-)

 • Ей с това ме хвърли в оркестъра – категориите по ID или по ред да ги броя ;-)

 • Честита нова тема. Със здраве да си я ползваш.

  Един съвет: намали малко хедъра. В печатарството имаше един термин, който не си спомням … незнам си каква линия. Това е там където се сгъва вестника на 2 и редакторите се стремят това в горната част да съдържа важна информация. При уеб страниците има нещо подобно.

 • Ще реша с времето… Може би наистина с малко ще го намаля. Но смятам да използвам хедъра като сменям фотографиите там според сезона или настроението ми (и преди съм го правил). А това е важна информация :-)

 • [blockquote]Интересно жените-блогърки какво правят… прическата или дизайна – това би отговорило на въпроса дали са повече жени или повече блогърки… ;-)[/blockquote]
  Аз смених направо блога – това какво ме прави? ;)
  Честита нова тема – радва окото :)

 • Предният ми коментар показва защо трябва да си мълча след 13 часов работен ден над 1500 километра от собственото ми легло.

 • Честита нова визия. Харесва ми доста повече от миналия опит за промяна. Разбира се, ще ми трябва малко време да свикна с новия облик, но не е лесно за възприятията. Това е като да си промениш навиците.
  Успех.

 • Мисля, че в конкретния случай чарът на хедъра е именно в големината му, може би по-този начин се акцентира върху нещо съществено, което на пръв поглед остава скрито от очите. Учудващо е как жаждата за промяна с лекота разкрива същността на нещата.
  Успех в промените, които предстоят.

 • Веднага ме накара да видя стила на текста. Много по-леко и приятно за четене и гледане. Поздравления и се надявам това да е нещото, което да те подбутне да блогваш повечко.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>