Moonlight Dream

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. На мен ми харесва – поздрави :-)
  И още ми хареса това с написаното на същия ден – ама толкова много ли си писал тогава? ;-)

 2. Честита нова тема. Със здраве да си я ползваш.

  Един съвет: намали малко хедъра. В печатарството имаше един термин, който не си спомням … незнам си каква линия. Това е там където се сгъва вестника на 2 и редакторите се стремят това в горната част да съдържа важна информация. При уеб страниците има нещо подобно.

 3. Ще реша с времето… Може би наистина с малко ще го намаля. Но смятам да използвам хедъра като сменям фотографиите там според сезона или настроението ми (и преди съм го правил). А това е важна информация :-)

 4. [blockquote]Интересно жените-блогърки какво правят… прическата или дизайна – това би отговорило на въпроса дали са повече жени или повече блогърки… ;-)[/blockquote]
  Аз смених направо блога – това какво ме прави? ;)
  Честита нова тема – радва окото :)

 5. Предният ми коментар показва защо трябва да си мълча след 13 часов работен ден над 1500 километра от собственото ми легло.

 6. Честита нова визия. Харесва ми доста повече от миналия опит за промяна. Разбира се, ще ми трябва малко време да свикна с новия облик, но не е лесно за възприятията. Това е като да си промениш навиците.
  Успех.

 7. Мисля, че в конкретния случай чарът на хедъра е именно в големината му, може би по-този начин се акцентира върху нещо съществено, което на пръв поглед остава скрито от очите. Учудващо е как жаждата за промяна с лекота разкрива същността на нещата.
  Успех в промените, които предстоят.

 8. Веднага ме накара да видя стила на текста. Много по-леко и приятно за четене и гледане. Поздравления и се надявам това да е нещото, което да те подбутне да блогваш повечко.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: