Moonlight Dream

Moonlight Dream

Чувал съм, че жените като правят важна крачка в живота си или поемат към ново начало, сменят прическите си. Явно блогърите си сменят дизайн template-а (или поне аз). Интересно жените-блогърки какво правят… прическата или дизайна – това би отговорило на въпроса дали са повече жени или повече блогърки… 😉

Шегувам се, разбира се… От време на време малка промяна не е излишна, а и съм съблазнен да опитам новата функционалност на WordPress 2.1 със псевдостатична начална страница пред блога като такъв. Още повече занапред ще имам нужда от показ и публикация на повече неща от Вечния, Безсмъртния и Непобедимия The Loop.

С други думи това не е миграцията, тя предстои – това е новата тема, върху която искам да я направя. Нарекох я Moonlight Dream, защото от една страна понякога си падам да пазя традицията, а от друга е време за нови мечти… Темата в различните си елементи е инспирирана от множество блогове, които чета и ми харесват освен като съдържание и като естетичен външен вид. Моите си любими компоненти, наследени от предишните ми теми и най-вече от Moonlight Relax, разбира се остават на въоръжение.

С новата тема сменям от днес и версията на Creative Commons договора за употреба, под който публикувам нещата си тук, с новата CC-BY 3.0.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България