Какво не се получава с фотопленерите

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Ако има едно свободно място, тайничко се надявам, че мога да участвам.

 2. Ами то още няма заети, понеже не са ясни още всички организационни детайли, но веднага щом се подредят ще пиша нов пост и ще пусна формичка за записване. По принцип има няколко души, които от месеци (да не кажа нещо по-страшно) ме чакат – и на тях е редно да им дам приоритет, но като цяло имам за идея поне веднъж на месец или месец и половина да има подобен мини-workshop така, че… аз също се надявам :-)

 3. Йовко,
  разсъжденията ти са доста правилни като цяло. На масовите пленери се отива повече за забавление и да се видиш с хората, едва ли някой очаква да направи някакви шедьоври.

  Формулата, за която говориш звучи доста обещаващо, ще чакам с итнерес да видя какво ще се получи :)

 4. Честно да си кажа, очаквах точно такъв отговор. Просто демонстрирам интерес и желание. И аз като Анастас, ще чакам с интерес развитието на начинанието ти и при първа възможност, ще се пробвам да се включа :-)

 5. И аз се надявам да има място, време, желание и Канонци. Но май утопия ще се окаже, виж какви невъзможни условия…

 6. Ще има, след малко ще пусна подробности, а аз против канонците нищо нямам, стига да не ми обясняват, че са измислили колелото :-)

 7. За мен хубавото снимане е като медитация, където за да се види и предусети кадъра се изисква хем да съм изцяло в момента, хем тотално да съм изключил от околния свят. Ако има други фотографъри наоколо, особено ако са повече, ще ми действат разсейващо. Предполагам поради същите причини не си падам по групов секс и супер масовите велопоходи на Крива спица :)

  Но пък груповата енергия на сходните души, да разбирам, това много привлича :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: