Обратно вкъщи

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Йовко, радвам се за рекордната ти отпуска и ти пожелавам следващото лято отново да чупиш ваканционни рекорди! Ура!!!

  Созопол за мен също е едно изключително приятно място свързано с много емоции и приятелски спомени. Между другото, благодарение на едно нежно слънце от Варна, идеята за арт кафето в Созопол получава интересно развитие! Ще те държа в течение…

  Ах, сега се сещам, май трябваше да ти дам една бутилка Мастика да занесеш за подарък на Катя. Ти отби ли се при нея?

  Това е за тази вечер, сега си слагам лепенките и лягам (забравих да кажа, че оставих част от кожата си на едни водни пързалки :)

 2. Видях къщата, даже и направих няколко снимки, но с Катя не се видяхме, пък и към този момент от време не бях съвсем готов с точни идеи и предложения. Нищо – има време… Хрумна ми обаче идея за филм, който няма как да не бъде сниман точно в Созопол. Трябва да се видим да го обсъдим :-)

 3. радвам се за теб. страхотно нещо са отпуските. и най-лошото в тях е, че като се върнеш се работи още по-трудно.

  а за снимането, явно аз ще трябва да дойда да те измъкна за софийски стрийт…

 4. Sorry, пич! Просто имах нужда да си помързелувам в Созопол – и без това отпуската беше кратка за да я насищам с пътувания. Иначе винаги си добре дошъл из София :-)

  Аз street-вам с 2,1 кг сумарно стъкло + тяло – става и за самоотбрана ако не ми беше мил обектива ;-)

 5. Здрасти отново :)

  Йовко, след като си правил снимки на къщата, имаш ли добри такива, които да включват крилото където се намира картинната галерия, както и двора на лятното кино? Установих, че аз нямам снимки от тази част на къщата. Във връзка с проекта за арт-кафето бих искал да пратя подходящи снимки за мястото на един господин, който се занимава с ресторантьорство.

  Има вероятност през втората половина на септември да пътувам за София.

 6. Хм, май имам предимно ъгъла откъм улицата, ще проверя дали съм щракнал галерията довечера – трябва да си прегледам архивите. Лятното кино със сигурност не съм го снимал…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: