Reading vs. Writing

Reading vs. Writing

Дори написах „Искаш ли да се видим след работа?“ малко преди края на работното ми време днес и оставаше да натисна Enter, но… не го направих. Вместо това облегнах кутре на Backspace и го задържах докато курсора се върна в началото. Написах нещо шеговито за довиждане и реших да се прибера в къщи. Момичето бе толкова лъчезарно и мило с мен през цялата седмица, че се чувствам виновен, че толкова малко време и отделих покрай цялата лудница. Последното, което заслужаваше е да ме гледа днес на ръба на виталност на акумулаторите ми.

И понеже не се сещам за друго, което да е в състояние да ме измъкне от вкъщи точно днес имах два метода за relax – да продължа недовършената все още „Без лого“ или да си довърша нещо за личен кеф и удоволствие. Четене или писане. Избрах второто.

И понеже така и не си харесах елементарен, готин, семпъл софтуер за art-фото проект, реших да си го напиша. Не – не ща галерии… Речено-сторено – рекапитулацията е три XHTML template-а и четири PHP скрипта за два часа. И съм готов. Сега остава да си подбера снимките, които да пусна публично.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България