Reboot

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Аз пък си мисля, че мечтите са глупаво нещо. Когато мечтаеш на живееш в реалността и така съществува вероятност само да си мечтаеш….. Може и да ме порицаеш, но днес мисля така и дори се сещам за изказването на една джаз певица :) която каза, че преди когато била млада е мечтаела много и е била бедна :) после спряла да мечтае и … :) забогатяла.

  2. Звездите рядко имат ценни мисли, обикновено измерват нещата в странни мерни единици.

    Има само едно глупаво нещо на този свят, възможно най-глупавото. Честно казано не се сещам за по-глупаво. И то е човек да спре да мечтае. По-беден от това едва ли има как да се докара.

  3. Много ми хареса написаното по-горе. Вътре има много истина. Често и аз изживявам подобни моменти и наистина оценявам това, че на света има и още някой, който изпитва същото. Така съм по-малко самотна.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: