Scandal(н)o

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Но като се позамисля – може би е по-добре да не го правят – защото вместо да го направят добре ще намерят някое прохождащо студентче да им направи 5 PHP-скрипта + дизайн за 200 лева…

  Или ще наемат хора, които да направят всичко, както си му е редът, срещу съответната сума, а след това ще започнат да си търсят какви ли не извинения, за да не платят. Или ще платят на части, за последната от които ще правят такива изпълнения и ще измислят такива истории за огромни финансови проблеми, които им пречат да платят, че да паднеш от стола, като ги чуеш.

 2. Точно тая мома красива дето си я пльокнал е (по-скоро беше) виновна за 1/3 от световния спам и ако с нея ще ми даваш какъвто и да е пример за поща e като да даваш пример за непорочност с нея.

  Вярно, че порока рядко изглежда така добре, ама … ама каква ми беше мисълта …

 3. Тази мома е Парис Хилтън. Наследничка на империята Хилтън. Има една сестричка такава хубавка, като нея. Не бих ги върнал и двете :) особено като се имат впредвид и не физическите им възможности…

 4. Интересно – аз това за корпоративните пощи го разправям от години ама никой не ме слуша :(. Като се замисля yahoo и hotmail май имат в AUP-то че не могат да се ползват пощи при тях за „бизнес“ цели. Не съм проверявал как стоят нещата в Бг., но ще е добре да добавят нещо подобно (ако няма).

  п.п. Жоро, по фрее-тата се мотка едно филмче с тая мацка .. от открадната касета :Р

 5. Не че това за корпоративните пощи се спазва у нас… Трябва да поровя малко из визитките, които събрах преди около година по време на Пловдивския панаир, и да преброя колко големи и сериозни фирми имаха адреси в Yahoo и Hotmail. В момента мога само да кажа, че бяха доста. Да не говорим и за това, че в една фирма с над 10 служители само един e-mail адрес ми се струва недостатъчен…

 6. Здравейте!

  Виждам, че сте обсъждали фирмата, в която работя от три години и половина… Вярно е, дразнещо е да се ползват сървъри за безплатна поща, но всяко нещо винаги си има обяснение.

  Колкото до мен, сега аз съм управител на магазините във фирмата и това определено ще се промени, както и прекалено много други неща, по които предната управителка не беше и помисляла да работи.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: