Денят започна с фотосеанси в офиса тъй като бях набеден между другото и за фотограф да свърша нещо полезно. Получи се някак си, но не се сетих да поискам Model Release Form от обектите си.

Обядвах си Ицо от B&F и Владо, а срещата с Моника след работа се отложи, поради което с Кети се преборихме с едно невъзможно шкафче и се изнесохме от офиса. Тя беше тъжна, но едва ли успях да я развеселя особено със съчувствието си. Прибрах се рано с идеята да свърша нещо полезно, но едва успях да завърша статията си за приложението на ComputerWorld. Май имам нужда от глътка заряд.

Трябваше с Владо и Здравко да се видим в IRC привечер, но и двамата като едни видни дебиянци ми вързаха IRC-тенекия. За проклетия парите ми за месеца някак си са се концентрирали в единствената ми банкова сметка в ING, до която нямам електронен достъп и утре ще трябва да се зaнеса offline до там за да си платя някои сметки.

Всъщност денят очевидно беше напрегнат за всички. Така и не успях да вдигна глава от лаптопа си през целия ден и няма как да не го оприлича на тежък. Всъщност истината е, че няколко дни не съм виждал една усмивка, която вече много ми липсва…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Давам ти ‘Model Release Form’.
  Дано знаеш за какво ти е :)!

  Отговор

 2. Майтап! ;) За какво ми е точно за такъв тип снимки ;)

  Отговор

 3. Сетих се за нещо, което четох напоследък. То, разбира се, няма как да ти компенсира усмивката, която ти липсва, но поне може да предизвика твоята :-) Мен поне ме усмихна.

  http://margaritta.dir.bg/2004/mart/07pritchalove.htm

  Отговор

 4. Вариант на тази притча е една любима моя сентенция: „Любовта е сляпа и навярно затова е толкова чувствителна към докосването“. Мерси, Алекс! :)

  Отговор

 5. Я по-леко с дебиянците! ;-)

  А притчата усмихна и мен…

  Отговор

 6. Адаш, на това ли му викаш сиво, човеко… на това ли?
  Виж какво ми се случи на мен :-(
  http://www.yyovkov.net/?p=64

  Отговор

 7. Адаш, какво се оплакваш сега – това не е сиво. Това си е 100% pure emotion ;)

  Отговор

 8. nikola nikolovski 3 юни 2005 в 21:02

  n ni je mi poznato ocemu je rec ali daj javite se.
  pozcrav

  Отговор

Ако искате да споделите нещо