Съществуване

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Странно…колко много ми прилича по стил на творенията, които пишех по *точно* същото време. Затуй се замислих над него. Ако позволяваш. Доста абстрактно, липса на акцент, превес на образната изразност над съдържанието, което я подчертава повече от необходимото. От друга страна създава впечатление за чувство поради ярките изрази, но не непосредствено, а „предизвикано“, поне в поетичния контекст, ако добре усещам; затова създава леко натрапливо чувство за самоцелност и несръчна употреба на изразния потенциал на езика: личат все още следите от пубертета или пост- …може би. И определено не отговаря на нивото на прозата, което демонстрираш. Съвсем лично мнение, разбира се. И впечатление.

  2. А според мен никак не е лошо. Има си заложбите, и са интересни и обещаващи. Ако успееш да ги обединиш с това, което пишеш сега, и да извлечеш доброто от тях, ще се получи нещо ама наистина чудесно! Убеден съм.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: