Стая 1210

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Абе за спама, що не си инсталираш на сървъра popsneaker (проста, конзолна програмка) в crontab да ти трие направо пощата на определено време при определени условия. Аз каот го ползвах бях много доволен. Има си един минус ама няма да го кажа публично ;-) Който ме пита ще му го кажа, който го инсталира веднага ще го види. А ако не го види значи е пълен идиот и този „минус“ няма да му е проблема ;-)

    п.с. знам ти политиката че мое да затриеш писма така дето да се окажат важни, но се съмнявам някой да ти прави сериозно бизнес предложение на тема VIAGRA или FREE SEX PICTURES, освен ако не си решил да смениш професията.

  2. Събуждал се с мисли на английски. А мен питаш ли ме? Но все още добре жонглирам с езиците, слава богу.

  3. относно сватбените фотографии има някои интересни моменти. Работата е в това, че никой не е гледал цветни сватбени снимки от преди тридесет, четиресет, че и повече години. Оттам възниква едно сериозно (и лично за мен основателно съмнение) доколко технологията на цветната фотография позволява трайността, която е желателна за такива събития. От сватбата на баба и дядо има ч/б снимки от преди поне 70 год. и снимките за това време са загубили малко (ако въобще от това което са били). Не е ясно доколко обаче след 70 години различните химии дето правят една цветна снимка няма да са изветрели по различен начин и какво ще е останало от тази снимка. Което значи, че е възможно гореписаното фото да е било ч/б…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: