Яко соц

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Това, което си описал е точно така, но пропускаш доста важен аспект. Именно заради тази си откъснатост от света там е страхотно за почивка. Чист и свеж въздух, спряло време, малко хора – дружелюбни и най-често студенти, които са там за да си прекарат хубаво и става голям купон. Различно изживяване е. Бил съм 3 години подред. Незабравимо е. Съжалявам, че пропуснах тази година.

 2. ставаш претенциозен напоследък. прекалено е.

  мрънкане.

  преди беше по-интересно.

  и преди може би щеше да мислиш като Николай – че там е добро място за почивка.

  а и изобщо..какви са тези ритуални самоубийства!?

 3. Така е… читател(ко)… И клоуните понякога се уморяват. И на мен преди ми беше по-интересно, но времената се менят. Хората също. Не знам дали разбираш, че този блог отразява мен – и когато съм интересен и когато не съм. И без значение дали на нас двамата ни харесва. Той не съществува за да е интересен някому или да забавлява публиката си. Както и аз… Читателите ми не са във фокуса му, колкото и недружелюбно и претенциозно да звучи.

  Освен това винаги съм бил претенциозен – при това много :-) Интересното е, че само 16 минути след този негативен (да го наречем) пост има ведър и положителен за една изложба, който обаче никой не коментира. Дали не е по-фйешън да се пише мрачно напоследък – предизвиква отзвук ;-)

  Всъщност от нас двама ни – ти имаш по-голям избор – можеш да не четеш, когато не ти е интересно.

 4. Аз един път съм бил там, но много ми харесва. Точно тази машина на времето ме привлича, тъй като нямам много спомени от соц времето. (86ти набор съм :) Семково ми напомня и за лагерите на морето, които се организираха за през лятото от училищата. Абе…якУ :)

 5. Според мен всичко зависи от компанията, с която си и повода за престой. Всяко място си има своя чар… Винаги по-лошите неща се забравят и преглътват и на повърхността остава наистина важното и хубавото.

 6. Хм, „яко соц“ е съвсем различно от „спартански битови условия“. Можеш да се почувстваш безкрайно уютно на заслон „Кончето“ приятна компания след цял ден ходене по билата, без бели чаршафи, без баня даже и тоалетна. Но хотел, дето да ти дават конфитюр със салам, да ходиш по протъркани мокети, гардероба да е с провиснала врата, хората да не знаят нищо ново (въпреки че искрено се стараят да те обслужат) – е това е соц.

 7. В Семково има бази на някои университети.. това донякъде обяснява соц обстановката, но все пак си мисля, че за студенти е много добро :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: