На гости при Гайо Шоколад

ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Преди време гледах едно вдъхновяващо филмче за двама братя в NYC, които правят и продават шоколад в своята малка работилница; чудесно е, че и тук има такива ентусиасти! Браво на Венсан и Мария!

 2. Наистина браво на тези чудесни хора, а шоколадите им са великолепни! Преди доста години, много преди фабрика „Своге“ да се превърне в „Крафт Якобс…“, какаото пристигаше там на сурови зърна с товарни вагони. Помня, че бяхме събрали малко и имахме вкъщи и известно време ентусиазирано изпичахме и смилахме зърната сами :-)

 3. Шоколадите са страхотни и от известно време Jazz ми е фаворит. Най-вероятно знаеш за това местенце Domani Cafe, ако не http://bit.ly/UEd8Fa. Споменавам го не за да правя излишна реклама, а защото можеш да си хапваш шоколад с приятно кафе, както правя аз.

 4. Отдавна ги издирвам по София. Ще го видя този магазин foodies :)
  Поздрави на всички, 1-ви коментар за мен и около… може би 4-5 години четене на блога :)

 5. Успех на Венсан и Мария!
  Цялата история звучи много интелигентно и много обично. Естествено опитах Джаза и съм очарован за пръв път дъщерями изяде няколко парченца и ….. остана половин шоколод! Засища! Абе блаженство си е.
  Опитах и суровите какаови зърна които също ме впечатлиха.
  Благодаря ти за споделената находка.

 6. Редовно зареждаме във Foodies’ !
  Зависим все пак от капацитета на Венсан Гайо. Около Коледа се разсипа от работа този човек.
  Подготвяме on-line магазин, но приемаме off-line заявки и запазваме количества. Може да ни откриете в Skype, Facebook или на http://www.foodiesbg.com
  На последното място има и телефони и адреси за контакт.
  Чакаме ви в София на ул.Беласица 11, от 8.30 до 19.30 от понеделник до петък и събота от 9.30 до 16.30 часа.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: