Паралакси

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.
  1. и все пак, ако погледнем по-общо.. както ти каза, от частния случай не бива да се правят изводи.. та мисълта ми беше, че щатските моми, като цяло са по-заблудени.. като цяло да иска да стане майка и съпруга не е кой знае каква амбиция.. и понеже живее в гаден квартал на чикаго, мечтае за чист въздух – нормално.. но е гадно също така, че наш’та мацка си пада по мутри.. пък и като ги знам какви са.. май няма и да завърши :) добре, че не всички са плей-мейт-ки..

  2. Смешното или трагичното (не знам кой как гледа на нещата) може би не е в сравнението между двете момичета, а просто в държанието на сънародничката ни. В крайна сметка всички знаем приказките по конкурсите на Мис Вселена 3000. Макар може би американското девойче да не е искрено, то поне е скромно пред широката аудитория, за разлика от нахаканото селско момиче от България. Аз мисля, че е селска проява да излезеш на показ пред всички и да говориш непристойни неща за себе си. Аз гледах части от Плеймейтът и не бях очарован от видяното, а още по-малко от чутото.

  3. Позволявам си да затворя темата, защото до този момент изтрих около десетина коментара, гравитиращи около (очевидно горещата) тема за и против женското интимно окосмяване и доколко еротична или отблъскваща е неговата липса или наличност. И още десетина за това какви са българките, американките, etc. Темата нямаше никаква връзка с това. Постът съдържа просто един весел пример – хайде всеки да си го тълкува както намери за добре и… да не търсим под „вимето“ на вола теле, а :-)

Коментарите за затворени.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: