Празен ден

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Наистина ме хванахте точно над каничката с руйно червено вино и чинийката с туршия в „Морски вълк“, където тая седмица OBВ преживява подем и Ренесанс. Бяхме като стари другари, които не се бяха виждали отдавна и трябваше да си разкажат натрупаното за да синхронизират световете си. Накрая се наложи да ни изгонят защото останахме един час след края на работното време.

  Колкото до потните момичета, не е вярно че няма такива работи тук. Споменал си ги точно два пъти в твоя материал и ето аз ги споменавам още веднъж в коментара си. С оглед на рейтинга ти в Google, блогът ти може да стане един от основните сайтове за търсене на потни момичета. (Ох! 4-ти път! Ама така е, като съм лекомислен…) Да не говорим колко хора ще открият блога ти, ако сега без да искам повдигна тема за някакви пароли за порно сайтове… ама на, защо да го правя? ;-)

 2. И колко хора ще останат разочаровани само?… Какъв ужас! Освен да взема да направя една wet фотосесия?! Ама аз и там ще търся красивото – все така правя… Всъщност дали да си призная публично, че имах съвсем сериозни опити в art nude фотографията, но не знам дали се дължеше на моите умения или на обаянието на момичето, което ми беше модел.

  Както и да е… засега планирам само една прозоречна фотосесия по идея на един приятел. Да видим какво ще се получи… И там не се предвиждат мацки.

 3. Само да не се чудиш после защо хората ще попаднат при теб и при търсене с думата „мацки“:)))))))))))))))))))))

 4. Ами Калоян има по-готин пример от живота на неговия блог :)

  А пък аз сега да не седна да си ревизирам речника, я ;)

 5. И аз попаднах по странен начин на сайта, но слава богу не с търсене на пощенския код на Долно Нанагорнище. Търсех една песен „Миг като вечност“ на Тодор Върбанов/ между другото- не можах а я намеря никъде и ако някой може – моля да ми помогне/.. така достигнах до сайта на http://emerald.kusmet.net/… където се споменаваше за „За усмивките и хората…“ който ме остави без дъх.. четох го десетки пъти днес.. и все откривам нещо ново.. прочетох и почти всичко друго на сайта…. и ще продължавам… Благодаря

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: