Рилски манастир

Рилски манастир

Един от най-разпускащите дни напоследък се случи вчера, благодарение на Emerald, Пенчев и Катерина. Занесохме се до Рилския манастир според уговорката още в ранни зори. Изобщо беше свежа идея през уикенда да се събудим по-рано отколкото в делничен ден, но поне тръгнахме навреме от Студентски град.

Имах нужда от подобно пътуване, въпреки че за няколкочасовото бягство от реалността не можах да изляза съвсем от темпото на мислите си изотвътре. Със сигурност ми е нужно поне тридневно свикване с мисълта, че нямам какво особено да правя, освен да се радвам на нещата около себе си. Нещо като отпуска за подготовка за отпуска. Защото ако изляза направо в отпуска сигурно ще се разболея.

Прекарахме си чудесно. Четирима изкукали от работа или учене (или и двете) на едно място беше интересна комбинация – на моменти може и да сме се хилили полуистерично и без причина, но наоколо нямаше никой нормален за да му направи впечатление.

Поснимахме доста – при инвентаризацията се оказа, че четирима души носехме 5 фотоапарата.

По същия повод си смених и лиценза на фото-сайта с още по-истинския и свободен Creative Commons Attribution.

Ей, банда! Много мерси за компанията! И… Хриси, толкова бонбони накуп никога не съм намирал изоставени в колата си! Няма да мога да ги изям до Openfest 2007 😉

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България