Едно писмо преди няколко дни ме върна към мой текст от преди повече от година.

Уважаеми г-н Ламбрев,
Благодаря Ви от сърце за добрите думи и помощта, която ми оказахте в разпространението на филма ми „Приключено по давност“!
Моля Ви да предадете поздравите ми на всички, които са свързани с Вас и имат принос в делото, но е възможно да пропусна.
Желая Ви и здрава спорна година !

Малина Петрова

По ирония на съдбата точно тези няколко последни седмици живеем във време, в което е още по-показателно, че милиционерщината винаги ще бъде същата, а ние продължаваме да сме роби на тайните. И толкова тихо съжителстваме с тях, сякаш нищо не е в състояние да ни извади от нирваната на безразличието. Понеже също толкова тихо и без съпротива свикнахме с посредствеността, с чалгата и беззъбата журналистика.

И днес пак бих подсказал да гледате „Приключено по давност“, ако сте го пропуснали. И дано осъзнаят повече хора, че за да изгасим този адски пожар, в който се мъчим десетилетия не ни е нужен пожарникар. А просто да свикнем да търсим и ценим истината…

P.S. Филмът се разпространява online с позволението на създателите му – част 1, част 2 и част 3.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Galia Tuzsuzova - Dinkova 13 февруари 2011 в 19:14

  Голям филм. Всеки трябва да го види за да не забравяме.

  Отговор

 2. Много интересно! Благодаря, че сподели, не съм го гледала. :-)

  PS: Чета с интерес и другите ти постове. Много свеж стил, малко тъжни истории понякога (и разбирам), но и много живо и истински написани.

  Вдъхнови ме да се върна към писането.

  Поздрави:
  Милена

  Отговор

Ако искате да споделите нещо