Стрелец – един добронамерен клоун

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.
  1. Само за протокола: не видях къде е публикувана банковата сметка :) Стрелците които познавам не се вписват точно в описанието по-горе, но за сметка на това винаги са били готови да помогнат при нужда и правейки го са се раздавали изцяло. А относно жените… не се учудвайте ако вашето гадже Стрелец ви се обади от морето и ви съобщи ей така между другото в разговора, че е срещнала мъжа на живота си. Да не вземете да и се обидите след това ;)

  2. Я, дойде и наш ред.:) Тези харектеристики на Стрелец често ги срещаме в различни хороскопи, но като че ли при теб са малко по-верни и безпристрастни :) А и честно казано не мога да не си призная, че като истински представител на зодията съм си точно такава… Обичам пътуванията до полуда, мразя сивото, а първата си сериозна връзка започнах в отговор на първото представяне не младежа с „Много тъпо име!“ Иначе за несериозността при връзките.. не знам… познавам доста Стрелци /+цяло семейство, едиснтвеното изключение 2 баби – Скорпион и Овен/ и като цяло са доста всеотдайни и верни. А да! ида взема да млъквам, че каквито сме приказливци ;)

  3. Ами ето още едно мнение от Стрелец. Май нас всички ни разбират..:) толкова ли сме прозрачни, че даже без трудност ни описват. Има доста верни неща.. все пак :)

  4. Стрелеца може да бъде какъвто пожелае и за толкова време колкото сметне, че е необходимо :)
    Притежава „пространствено мислене“ гъвкав светоглед, но силен характер и затова може да направи всичко стига той сам да поиска. Кажете ли на един стрелец, че трябва да направи нещо ..еми… ;) не се надявайте, че ще ви послуша.

  5. браво – много съм доволна от тази характеристика на стрелците ….тя обяснява много неща. Сега вече някой като ми каже че съм странна и ще му пращам линк към този сайт, за да види че все пак имам и положителни черти и да се радва че е получил качествен секс и кафе отколкото НИЩО и мечти за сериозна връзка….

  6. абсолютно съгласен с това ни описание на зодията. макар че, може би с малко изключения. хората, които познавам, против на написаното отгоре казват, че характера ми и начина на държание са трудни за определяне в много моменти. ама пък, какво толкова, това не е мой проблем :)

  7. Най-големите авантюристи, най-големите флиртаджии, най-големите мъдреци, най-добрите приятели, най-добрите съпрузи, най-любознателните хора на света, най-приказливите хора на света и всичко това е само една хилядна от необятния космос, който представлява стрелецът.

Коментарите за затворени.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: