Днес приключи първият сезон на SimpleStudio. С един месец забавяне от предварителния график. В началото му бяха предложени две сесии, реализирахме само една, но пък днес направихме още една извънредна. Не като добавка – просто така. Дали е сесия на SimpleStudio е трудно да се каже, понеже не използвахме никакво студийно оборудване. А и SimpleStudio отново не е това, което беше преди няколко месеца, но по темата ще пиша някой друг път. Промените са много, но важното е, че същественото остава непроменено. А и днес нямаше точно значение каква е формулата, по-важното бе, че се забавлявахме…

Ето моят опит да уловя атмосферата… Този път на видео

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. :))
  Нещо нямам звук, но ще го преборя. Вчера проявих филма и дръпнах снимките от фтп-то, утре се надявам вече и Канонските да са при мен.

  Отговор

 2. а междувременно измислих таглайн на проекта – истории на стоп-кадър или stories in still frames. скоро ще измисля и име за самата сесия )

  Отговор

 3. Ще пусна и друга версия на филма – embedded – но не смогнах вчера…

  Отговор

 4. Много хубаво, случват се интересни неща ;) успех

  Отговор

 5. Чудесно е, че все пак сезона приключи с планираните 2 проекта :)

  Отговор

 6. самото клипче ми се струва доста интересно. готина подборка на музиката и чакам с нетърпение резултатите от тази фотосесия.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо