SimpleStudio – началото е факт

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Много се радвам на прекрасната и новаторска идея за SimpleStudio, за силата на Йовко и неговия екип да тръгне след мечтата си. Убедена съм, че нещата, които се правят с любов и творчески порив, имат смисъл и бъдеще.

  Вярвам, че тази нетрадиционна форма на творческа споделеност и взаимно импулсиране, наречена SimpleStudio, ще вълнува и ще се развива. Пожелавам на този проект и на неговия екип успехи, много вдъхновение и сбъднатост!

 2. Аз се чувствах изключително добре по време на тази среща. Първо защото знаех донякъде за историята на идеята ти и много се радвах, че има хора, които пряват нещата – не просто говорят за тях. Също така оцених отвореността на организаторите и идеята, а и на хората, които присъстваха, с които успях да си поговоря. Прав си за фотофорумите – за съжаление от контактите ми там съм останала с впечатление за претенциозност, което поне в мен убива ентусиазма за импровизации и ме вкарва в приетите рамки. На срещата в Червената Къща забелязах разликата в отношението и отвореността ти. Събитието беше добре организирано и особено забавно с присъствието на Джъмбо, а и също така – доста полезно особено поради техническата възможност да се види директно връзката между аранжирането на осветлението и резултата.
  От своя страна чакам да стане 1 декември, за да изпратя идеята си:)
  Поздрави!

 3. Първото нещо е да благодаря на Йовко и на всички останали, които направиха това незабравимо събитие възможно. Искам и да се извиня за моменталното си напускане на Червената Къща в края на лекцията, но то беше по непредвидени причини. Благодаря и за куража за участие в първият Ви сезон, и въпреки че не се чувствах готов ме осени една идея, която може да се реализира чрез SimpleStudio и която ще е обществено полезна поне според мен. Говорих си и с Джъмбо относно техниката в почивката, след това го притесних и във Фото Форума, но човека се оказа страшно разбран и отново ми даде съвет. Стискам палци и се надявам да мога да присъствам на всички ваши инициативи и прояви !!! Благодаря отново !!!

 4. На мен също много ми хареса, научих много полезни неща от професионалисти. Хареса ми неформалната обстановка и свежите хора както на сцената, така и сред публиката. Ще очаквам с интерес следващите ви прояви. Благодаря и успех нататък!

 5. Успех и от мен! :)

  Бях на откриването, беше чудесно, ще се радвам да има още такива събития и SimpleStudio да се превърне в образа от мечтата ти, Йовко! :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: